NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

JURIDISCH ADVIES

Juridisch advies

Is mijn openstaande vordering een haalbare kaart? Heb ik gelijk of klopt het verweer? Wat moet ik doen met verweer, wat zijn de mogelijkheden en welke stappen kan ik het beste nemen? In-Kas Consultancy, de juridische tak van In-Kas Intermediair, adviseert u graag.

Heeft u een vraag of een juridisch probleem? Wilt u weten waar u staat en wat uw mogelijkheden zijn? Wij informeren u graag vrijblijvend over het geven van juridisch advies op het gebied van:
Het uitzoeken van vragen, processtukken en ad hoc vragen over advies en begeleiding worden door ons op professionele wijze behandeld.

In-Kas Consultancy: bij onterechte beschuldigingen of tijdrovende handelingen
Zit u met uw handen in het haar, bent u onterecht aangeschreven, bent u gesommeerd om te voldoen maar twijfelt u naar de rechtmatigheid? U kunt een beroep doen op onze dienstverlening.

U kent het wellicht… u wordt gesommeerd om per omgaande actie te ondernemen. Dit kost u tijd en vaak geld. In-Kas Consultancy heeft de expertise in huis om u hiermee te ontlasten. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen. In-Kas Consultancy gaat samen met u de strijd aan.

Neem bij vragen gerust contact op 085-2735833 of stuur een mail naar info@in-kas-intermediair.nl.