NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

INTERMEDIAIR

In-Kas Intermediair is van mening dat u uw geld beter in kas kunt hebben, dan bij uw klant. Als intermediair in incassozaken zijn wij altijd oplossingsgericht en op zoek naar de juiste aanpak.

Advocaten en Gerechtsdeurwaarders
De diensten van In-Kas Intermediair vertalen zich in de korte lijnen met onze landelijk werkende deurwaarders en advocaten. U krijgt het meeste gunstige tarief.

Bent u op zoek naar een goede deurwaarder of advocaat? Wij brengen u graag in contact.

Systeem debiteurenbeheer en incasseren
In-Kas Intermediair heeft een geheel eigen systeem ontwikkeld voor debiteurenbeheer en incassotrajecten. Het systeem is bedoeld voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf, maar ook onze collega-incassopartners maken hier naar tevredenheid gebruik van!


CRM Systeem
Het werven van klanten, het behouden van interesse, ik mag over 6 maanden terugbellen. In-Kas heeft een CRM systeem ontwikkeld waarin u deze gegevens kunt bijhouden (suspect, prospect,klant, prijsafspraken, naw-gegevens en gespreksnotities). Ons CRM systeem wordt op maat overgedragen en voorzien van uw bedrijfslogo. Ons CRM systeem is te huur of te koop en is gemakkelijk te besturen.

Waarom het CRM systeem van In-Kas? Het systeem is eenvoudig en goedkoop ten opzichte van de meeste systemen, het is dan ook bedoeld voor de ondernemer tot 50 man, maar ook voor ZZP’er is dit systeem een ideale manier om klanten te binden, bij te houden en te registreren.