NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

INCASSO

Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid om diensten af te nemen op basis van ‘No Cure No Pay’. No Cure No Pay incasso is dan ook echt gratis zonder de kleine lettertjes.
De incassodiensten van In-Kas zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en belang, alle middelen zijn aanwezig om te incasseren. Heeft uw debiteur de financiële middelen om de factuur te betalen? Dan incasseren wij. Heeft hij dit niet? Dan betaalt u niets. De kracht van In-Kas Intermediair ligt bij het succesvol incasseren. In-Kas Intermediair spreekt feitelijk niet over gratis incasso! In-Kas Intermediair legt de klemtoon dan ook op incasseren zodat het No Cure No Pay niet eens van toepassing is. Bij Incasseren is het duidelijk dat u geen fee betaalt. U de hoofdsom In-Kas Intermediair de Incassokosten.

Flexibiliteit en commerciële belangen
Onze professionele medewerkers doen er alles voor om commerciële belangen te bewaken, tijdens de incassotrajecten flexibel te zijn en mee te denken. Een incassotraject kan zomaar een andere wending krijgen. Dan schakelen wij en bedenken direct een andere succesvolle oplossing.

In-Kas Intermediair is dankbaar haar klanten te mogen bedienen. Bent u tevreden? Dan stellen wij mond-op-mond reclame erg op prijs.

Snelle afhandelingen zorgen voor gewenst resultaat
In-Kas Intermediair neemt uw incasso-opdracht binnen 12 uur in behandeling. Bij aanlevering voor 16.30 uur wordt nog dezelfde dag een sommatiebrief aan uw debiteur verzonden, waarna wij binnen twee dagen contact opnemen met uw debiteur om tot een goed resultaat te komen.


Advies
Tijdens ieder incassotraject worden de verhaalsmogelijkheden van de debiteur in kaart gebracht. Is het verstandig om een gerechtelijke stap te ondernemen, in hoeverre is het principieel, wat zijn de gevolgen en wie heeft er echt gelijk? Door expertise en jarenlange ervaring geven wij u een gedegen advies. Binnen 30 dagen heeft u resultaat! In-Kas Intermediair staat voor snelle oplossingen en een transparante werkwijze. U kunt profiteren van onze speciale incassomodule en wij dragen er zorg voor dat uw kosten niet opwegen tegen de baten. De vordering kan van u overgenomen worden en het gerechtelijke traject kan gefinancierd worden.

Wij prikkelen u graag om contact met ons op te nemen, waarom u het beste kunt kiezen voor onze werkwijze. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek, dan wel informeren u graag!