NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

DEBITEURENBEHEER EN PRE-INCASSO

Debiteurenbeheer
Kosten en tijd besparen op het gebied van debiteurenbeheer? Geef uw debiteurenadministratie aan ons uit handen. U kunt In-Kas Debiteurenbeheer inzetten voor diverse uitvoerende werkzaamheden:
Maatwerk
In-Kas Debiteurenbeheer levert maatwerk en is een flexibele dienst. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden en geven helder inzicht in de tarieven:
Door gebruik te maken van onze expertise bespaart u tijd en geld. U kunt zich volledig focussen op uw onderneming.

Workshops
Om uw debiteurenbeheer te bevorderen, verzorgt In-Kas Intermediair workshops en trainingen om uw debiteurenbeheer te bevorderen.
De workshops kunnen bij u op kantoor als incompany gegeven worden of op een van onze locaties. Investeer in uzelf en uw medewerkers en behaal uw winst!


Pre-incasso
Bij pre-incasso worden diverse middelen ingezet voordat u een zaak ter incasso indient.

In-Kas Intermediair beschikt over:


Profitletters
Wanneer betaling uitblijft, kunt u een profitletter naar uw klant laten sturen. U klant ontvangt een laatste waarschuwing voordat de zaak doorgestuurd wordt naar uw incassopartner. De profitletter wordt verstuurd op het briefpapier van In-Kas Intermediair.

Briefpapier In-Kas Intermediair
Het voordeel het gebruiken van het briefpapier van In-Kas Intermediair, is dat u uw boodschap laagdrempelig, attenderend en toch dringend kan brengen. U kunt briefpapier van In-Kas intermediair zowel los als in grote oplage bestellen.

Neem contact op voor de mogelijkheden en de tarieven.